• September 29, 2022

De BRL 9101

BRL 9101

De BRL 9101 is een document dat wordt afgegeven door de FHMA (Federal High-Hazardous Materials) en de FHMA is verantwoordelijk voor de afgifte van munitiecertificaten aan 27 staten in de Verenigde Staten.

Volgens de FHMA heeft de BRL 9101 betrekking op de regeling van het verkeer. De BRL 9101 heeft de volgende primaire secties. Sectie 1 vereist dat de verkeersregelaar een gerechtvaardigde, deskundige, gecertificeerde gevarennabije ontzegging van de bevoegdheid is. Met andere woorden; u moet gekwalificeerd zijn om uw verkeersregelnormen (verkeersnormen) vast te stellen in het gebied waar het wordt toegepast. Het 7-stappen proces voor het opstellen van regelgeving vereist het bewijs dat de verkeersregelaar goed geïnformeerd is en kennis heeft van het onderwerp van deze regelgeving (m.a.w., is het het juiste gebied om de regelgeving toe te passen of niet?). Hier is een voorbeeld van een sectie van een BRL 9101:

INTowment XYZ, A Grondstoffenvervoer: [Bijzondere regel 1] Binnen 50% van het gebied waar het verkeer wordt geregeld, “Bepaal en documenteer en evalueer de commerciële criteria (zoals bepaald door drinkwater, brandbare rookafdekking, brandstofuitlaat, contact met reizende externe kracht) voor nabijgelegen verplaatsingspotentieel.

Afdeling 2: (Verkeersleiders interimdiensten. ) Verkeersleiders zijn gekwalificeerd om een geschatte reisvaardigheid van de reizende persoon om te zetten in een werkelijke reisvaardigheid van die persoon. De verkeersleiders moeten door de DSS (Environmental, Health, Safety, and Security) gecertificeerd zijn om veiligheidsstrategieën ter bescherming tegen gevaarlijk en kwetsbaar personeel te ontwikkelen en uit te voeren.

Deel 3: (Correct gegevensbeheer en documentatie. ) De grootste uitdaging voor nalevingsprogramma’s is ervoor te zorgen dat registers nauwkeurig worden geregistreerd en nauwkeurig worden bijgehouden. Ze moeten zo lang worden bewaard als de regelgeving vereist, en jaren worden bewaard. Deze sectie vereist dat Controllers ontwikkelen en implementeren:

1. Een organisatie om alle informatie vast te leggen die nodig kan zijn om de vereiste functies krachtens de voorschriften te vervullen, te evalueren en uit te voeren. (N.B.: Deze eis met betrekking tot het bijhouden van registers is geen “Integratie van Records Management en Documentatie”-eis; dit onderdeel is een “noodplanning”-eis waarbij de beheerder alleen aan de noodplanning voldoet, niet aan een eis met betrekking tot Records Management en Documentatie.

2. Overwogen moet worden een spreadsheet- of tekstverwerkingsbestand bij te houden waarin de gegevens worden bijgehouden.

3. Records to include: a complete summary of: any and all changes to sound engineering plans, none, records for replacement of records where appropriate, past records, appraisals, budgets and cost overruns, if any, the date of each specific change in any schedule, justification for all added charges, notarized copies of any necessary appropriateness or unusual request for records, and copies of titles, copies, and a complete year-end.

4. Rapporten met betrekking tot voorvallen die variëren naar ernst (d.w.z. laag alarm voor gevaarlijke toestand, dit kan worden gezien “aanbieden van medische diensten, zoals geautoriseerd door vastleggen en vervoerenBegindatum op BPL 9101 en gewijzigd in BPL 9101Sluitingsdatum op BPL 9101, en registratie van beroepen voor herplaatsingsdiensten zoals geautoriseerd door vastleggen en vervoeren beleid.

Planning of opleiding voor noodsituaties

Nu u een basiskennis hebt van BPL, voldoende voor onze doeleinden vandaag, stop dan met verder lezen en stel uzelf de volgende vraag: Voldoet u aan de nieuwe federale voorschriften voor effectieve rampenplannen?

ERPlaatsing

Het andere belangrijkste aspect van noodplanning is uw vermogen om EPLS te beoefenen. Er is GEEN tovermiddel om uw methodologieën te veranderen. De meeste veranderingen die eenmaal zijn doorgevoerd, worden onvermijdelijk versterkt. Soms spenderen noodplanners zoveel geld aan het installeren van de “Oost ritmes” en het “Westbeat” model dat er geen verandering in methodologieën nodig is om de programma’s te valideren (althans dat gebeurt zelden).

De echte uitdaging bestaat erin EPLS in de praktijk te brengen en er zeker van te zijn dat de gedemonstreerde methoden ook werkelijk doen waarvoor ze bedoeld zijn.

De EPLS is een middel om het nodige tactische kader te bieden om de noodsituatie te beheersen. Het is geen oplossing. Eenmaal gebruikt in combinatie met een noodbeheersplan biedt EPLS de nodige details om te verzekeren dat de stappen die u voorstelt op een goed gedefinieerd en daadwerkelijk werkend plan staan, dat u uw eigen doelstellingen nastreeft, dat u samenwerkt met een beschermd persoon, en dat uw budget binnen uw plan blijft, waar nodig.

Dus wat betekent het? EPLS taken hoeven niet per se een programma te zijn. “Doe-oversized” in hun dekking.