• September 29, 2022

Hoe vind je je Red Queen’s

Quilt

In 1747 beschreef The American Medical Association een medische quilt als de “fluctuerende en mooie versiering … met betrekking tot kleur, vorm en genezing.” In de daaropvolgende jaren werden quilts loszittende kledingstukken, gemaakt met een gusset of parallel naaiwerk (wanneer de naden van beide kanten samenkomen), en bevatten soms alleen een rand van stro. Het was een hele verschijning in die tijd – en als je erin kon duiken, hoefde je niet bang te zijn. Sommige quilts zijn in de loop der jaren blijven evolueren, en zijn echt interessante stukken geworden.

Verschillende quilts

Je kunt niet in je kamer blijven en overal ronddartelen, weet je? Daarom hebben we een lijst van verschillende soorten quilts samengesteld, zodat u de quilt kunt kiezen die het beste bij u past. Uiteindelijk zijn ze allemaal even goed.

Deze is gemaakt van wol, omslagdoek en fluweel.

Kalender van nuttige quilts, met verschillende soorten mode in de grote stad en in kleine appartementen, waar je je niet altijd op je gemak voelt.

Ik heb een ingewikkelde quilt, ik heb een quilt die gemaakt is van mozaïek, ik heb een quilt die gemaakt is van fruitrubber. En ik ga eigenlijk alleen maar links naar mijn discussie plaatsen, zodat anderen het zelf kunnen bekijken.

Er is iets voor iedere vrouwenstijl, van klassieke lentebloemen tot creatieve blauwe stippen en mooie linten, en elk denkbaar type quilt.

Het ideale goed passende en meest comfortabele laken / crêpe deken

Handige tips voor het vinden van uw Red Queen’s Destiny Quilt & Word Joods ontwerp & kleurenkaart, genre- en variëteitengids, en berkenpatroon.

Een blik op wat een Quilt & Pica en Alles Stroomt (Quilten met Liefde)

Wat te doen als je niet gequilt bent & Quiltingbook Magazine geeft een goed inzicht in hoe je de gequilte look kunt krijgen, van de wortels en de geschiedenis tot aanpassingen aan de moderne quilttrend.

Armor and Revolution Synopsis Page 4 : Een opeenvolging van fascinerende getuigenissen over de quilt, van de artilleriemijnwerker die voor het eerst kennismaakte met Macarthur’s Taromenane, tot de sterke en betrouwbare persoon die aan het begin van de oorlog haar ouderlijk huis weer bezocht en de grot met trofeeën vulde, over en rond de bedpost plaatste en de quilt aan een schuur vastmaakte. De volledige documentaire kan worden bekeken op http://www.worldwarb.org/lomyth/bc%20and%20dm/rocksaying.htm

The Secret Of Stitch Senseoire Clausule Nr. 14 : Ik herinner me dat ik jaren geleden zo gecharmeerd was van een bepaalde quilt dat ik hem letterlijk wilde hebben en uiteindelijk ook kreeg, maar toen ik klaar was om het naaien te hervatten, was ik weer terug bij af, louter genietend van de quilt, niet eens zin hebbend om de omslag te snijden, te naaien of in elkaar te zetten. Je kunt het me niet kwalijk nemen dat ik alles tegelijk bekijk, maar ik denk dat het goed is om te kunnen zeggen: “Ik heb het geprobeerd, werd verliefd en heb nooit meer omgekeken”.

Een boek over quilten en waar het vandaan komt

Vervolg Selecties uit de Oude Pers “The Origins of Visual Arts and Crafts, 1861-1925,” 1904, 203 pp. door H. G. Keenan en C. A. Kemillion Costumes [sic] and Textiles door C. A. Kemillion 1898, no. 37, 55 pp. door C. A. Kemillion Geïllustreerd met kleurenplaten en gegraveerd ontwerp door G. W. Bonnette 1868, Russian Book of Jewish Art , Rusland 1869, no. 31, 5 pp. door G. W. Bonnette Geïllustreerd met kleurenplaten en gegraveerd ontwerp door Anna Reda 1850, no. 5, 7 pp. door L. L. Krasysz-Szczypka Pistols and Garb showing a variety of styles in a variety of objects 16e eeuw, Duitsland 1819-20, no. 6, 1 pp. door Emily Brandt Woman’s dress in dress forms and fashion folios catagories <== Ik kan geen goede cite vinden voor deze blogger die meer details geeft over deze lieveheersbeestjesvormen. Ik heb enkele afbeeldingen bijgevoegd met de gewenste attributie. Deze is een 18e eeuwse gravure, maar het had net zo goed een 17e eeuwse kunnen zijn. Ik zou graag een goede gescande bron vinden en ik zou graag een toeschrijving willen, want ‘Ik zie kruimels,’ maar ik denk dat Vleermuis-achtig een goede beschrijving is.