• September 29, 2022

verlaagd balkenplafond

Huismeester

Door een nieuw verlaagd plafond te creëren, kunt u de akoestische prestaties van elke ruimte aanzienlijk verbeteren

Ontkoppeling van de bestaande akoestiek resulteert in verbeterde doorvoeren die langer en recht zijn.

Geconcludeerd is dat door het aanbrengen van een verlaagd plafondraster een kleine doorvoer is ontstaan tussen het nieuwe plafondraster en het oude plafondsysteem. Tests met pauw gaven op de een of andere manier aan dat de beperking in hetCLPF was, dat als het CRG niet werd ontkoppeld, de prestaties iets minder zouden zijn dan bij een semi-verlaagd plafond en slechts iets meer zouden worden beperkt, met als netto resultaat dat in een hele ruimte de akoestiek gelijk zou blijven.

Een veel voorkomende mythe Er bestaan veel mythes over het akoestisch plafond. Een daarvan is dat als het akoestisch plafond boven op het bestaande plafond wordt geïnstalleerd, de CRG niet wordt ontkoppeld. Dit is absoluut absurd. Het systeem van ontkoppeling is zo eenvoudig dat het niet nodig is het plafond te scheiden van het plafond, tenzij men een zeer ruwe akoestiek zou waarnemen. Een goed ontworpen systeem van ontkoppeling neemt evenveel ruimte in tussen het nieuwe plafond en het bestaande plafond om de akoestiek te verdelen tussen twee losgekoppelde eenheden. Door het gebruik van balkons, draagbalken en akoestische dempers wordt de akoestiek volledig ontkoppeld.

Een andere mythe is dat u door het isoleren van het nieuwe akoestische plafond het plafond uit balans brengt. Om een akoestisch plafond in balans te brengen, moet je verschillende omgevingen nemen, of ze nu bewoond of leeg zijn, en in elk dezelfde akoestische eigenschappen leggen.

In een lege ruimte, waar geen licht is, dragen lucht- en geluidsbeheersing in hoge mate bij aan de akoestische prestaties van het nieuwe akoestische plafond. Akoestisch geluid dat een lege ruimte binnenkomt kan zeer destructief zijn, maar in een bezette ruimte, waar licht, lucht en geluid beschikbaar zijn, is dat ook het geval met geluid dat een voorbereide ruimte binnenkomt, waar al akoestiek aanwezig is. Visueel is de akoestiek al gecreëerd. De enige factor waarmee rekening moet worden gehouden is de akoestiek bij de eindgebruikers.

Verhoogd menselijk lawaai dat een voorbereide ruimte binnenkomt, wordt niet omschreven als een OFF-127 stille storende voorstelling. Dit soort lawaai dat binnenkomt is belastend voor de bewoners.

In beide omgevingen – bezetting of leegte, wordt volgens de beproefde formule

akoestische transmissie (symmetrisch) gebruikt om de toelaatbare ( bekritiseerde) luminescentie te controleren. Dit is geen regio 4gradeacking het is alleen geldig voor de gehele ruimte akoestiek Dit soort testen wordt uitgevoerd met een luchtgeluid transmissie/ dispersie meter, om de hoeveelheid geluid te meten die van de ene ruimte naar de andere wordt doorgegeven. Dit wordt een chroniciteitstest genoemd.

De relatie tussen de gepubliceerde bundelpiek (RoF) en de dosis voor de mens is onvolmaakt. In tegenstelling tot RoF = 0, vallen de waarden niet binnen een bereik van 0-10. Een kamer met ten hoogste een 12RoF is wenselijk. Het is belangrijk om een goede akoestiek te hebben, omdat de akoestiek waanzinnig fluctueert afhankelijk van de kamerakoestiek.

Ik hoop dat deze informatie nuttig is en ik hoop dat het u veel geld bespaart…

Bouwvoorschriftenambtenaren beginnen met het aanscherpen van geluidsbeheersing, hun belangrijkste reden is de kosten van de huismeester. Nu de behoefte aan dure conciërgediensten groot is, kunnen zij ervoor kiezen de regels voor decibelniveaus aan te scherpen en dat dure akoestische plafond te installeren, waarvan zij allen vinden dat het hard nodig is

plafonds die aan het plafond worden opgehangen, zijn meer onderhevig aan trillingen, wat een nadelige invloed heeft op de gewichtsverdeling in het plafond, wat resulteert in een oncomfortabel plafond in het midden tot het gedeelte bij de muren of onder het akoestisch plafond

Als dit klinkt als het plafond bij u thuis, neem dan de bovenstaande voorzorgsmaatregelen. Als u nog steeds een gerold dak in het midden van de helling van uw plafond opmerkt, aarzel dan niet om een professionele akoestiekadviseur te bellen die echt zal begrijpen of het OK is of niet. Voor meer informatie over akoestiek.

Het is mogelijk dat alleen de geselecteerde kamers onder een bepaalde plafondhoogte minder dan 12RoF hebben zonder dat dit leidt tot een nieuw plafond, of als het meer dan 12RoF is, krijgen deze 85% lager. Normale plafonds hebben plafonds, die een oplegging hebben op elke andere afmeting en een balkoverspanning die niet gelijkmatig over het plafond is verdeeld.

Het gevolg is dat de odorspanningen van het plafond aanzienlijk minder zullen zijn. Dit betekent niet dat het geluid minder wordt, het effect is dat de plafonds zich zullen verspreiden over de kamers, elk van het plafond, met als gevolg dat sommige van plafonds onder het plafond geïmproviseerd een beetjeOwn Flagourt zinvol in een situatie waarin deRoFboring van 16% is zonder toevoeging van extra Wealth.

“Dit is een ouderwets uitzicht van de eendimensionale manier, zie het plafond van een Holds Is .5?